Det finnes et triks i Windows 10 som gir deg tilgang til «skjulte» innstillinger i Windows. Dette er innstillinger som en vanlig bruker gjerne ikke trenger, men er kjekt å ha for en mer avansert bruker. Du kan gjøre dette via Start, Innstillinger, System, Standardapper. Her kan du klikke på Groove Music under Musikkspiller, du får da opp en liste over alternativer, og det er bare å klikke på den du ønsker.

Når søknadsfristen går ut, er det den versjonen av søknaden som ble sendt inn sist, som vi behandler. Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd.

Ta En Skikkelig Vårrengjøring Av It

Og tilsvarende går du for Windows 10 Pro om du har Windows 7 Pro eller Ultimate eller Windows 8.1 Pro eller Pro for Students. Dersom du har Enterprise-versjon er oppgraderingen ikke gratis, det avhenger av lisensavtalen. Når ordet systemoppdatering brukes, menes det som oftest en oppdatering til selve operativsystemet.

Advarsel: Filene Slettes Ikke Når Du Tilbakestiller Pc

Et triks som Microsoft ikke brydde seg om å forklare før det var gått en måned etter lanseringen 29. Kjør installasjonsprogrammet igjen, fortrinnsvis fra Windows Update. Her er et dusin vanlige problemer, og hvordan de løses. Her viser vi deg hvordan du setter opp Telenor e-post eller endrer innstillinger i ditt e-postprogram. Denne feilkoden indikerer at sikkerhetsprogramvare blokkerer port 80.

Hvis du noen gang har brukt en mobiltelefon som kjører Windows Phone 8, er du sannsynligvis allerede kjent med Cortana. Det geniale er at du kan taste spørsmål eller snakke med Cortana, noe du også kan gjøre i Windows 10. Cortana vil også vise en liste over resultater fra nettsteder. Alt fra søk på filer fra Start-menyen til oppstart av applikasjoner/programmer skjer øyeblikkelig med absolutt ingen forsinkelse fra elementer i brukergrensesnittet. Ting skjer så fort du klikker, berører, eller taster på tastaturet. Start-menyen er som nevnt tilbake, og den inkluderer alle standardprogrammer du kjenner fra tidligere versjoner av Microsoft Windows, som for eksempel Paint, Kalkulator, Notisblokk osv. Start så Firefox og sjekk for å se om problemet har blitt løst.

KB-ene som nevnes er fra Microsoft kunnskapsdatabase. Gå til innstillinger og oppdater og sikkerhet, velg Windows Update og klikk på avanserte alternativer. Skyv pausebryteren til «På-posisjon» og alle oppdateringene vil bli stoppet i 35 dager. Du d3d11.dll mangler kan deretter endre oppdateringskanalen eller angi utsettelsesperioder. Etter at du har endret innstillingene kan du trygt klikke på gjenoppta oppdateringer («resume updates»).

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.